MeniTuli - Taloushallinto-ohjelmisto

Hae verkosta

Internet  MeniTuli.fi


MeniTuli-ohjelmiston ominaisuudet

Työkalut

MeniTuli-ohjelmisto sisältää kaikki yrityksen tarvitsemat talouden hallinan työkalut. Tässä on kuvattu niistä olennaisimmat osat.

Tarjouslaskenta

Voit tehdä helposti tarjouksia asiakkaillesi hyödyntämällä varastotietokantaa hinnastoineen. Voit tulostaa laatimasi tarjouksen myös useille asiakkaille. Kaikki tekemäsi tarjoukset tallentuvat automaattisesti ohjelmiston tietokantaan, mistä voit hyödyntää niitä tulevaisuudessa. Mikäli asiakkaasi hyväksyy tarjouksesi, voit helposti muuttaa tarjouksen tai osan siitä ostotilaukseksi välttyen tietojen uudelleen syöttämiseltä.


Tilaukset

Ohjelmistolla voit tehdä tilauksia materiaaleista ja palveluista. Tilaaminen on mahdollista tehdä automaattisesti varastosaldojen mukaan tai käsin syöttämällä. Materiaalitiedot päivittyvät sitä mukaa kun tilausksen vaihe etenee tilauksesta tavaran vastaanottamiseen.


Tuntikirjanpito

Tuntikirjanpito tukee luomiasi palkkalajeja, joita voit seurata eri asiakkaille ja projekteille. Tuntikirjanpito liittyy myös läheisesti laskutukseen, koska voit merkitä työtunnit kirjattavaksi laskutuksen yhteydessä. Tunnit voidaan kirjata myös, vaikka laskutusta ei tehtäisikään.


Laskutus

Ohjelmistolla voidaan syöttää tapahtumat tietokantaa silloin kun ne tapahtuvat, tulostat laskun sitten kuin sen aika tulee valitsemalla tulostettavat asiat tehokkailla erittelytoiminnoilla.
Ohjelmisto erittelee tapahtumat mm. tapahtuma-aikakohtaisesti sekä työntekijäkohtaisesti, jonka vuoksi historiaa voidaan tutkia erityistarpeita varten. Kaikki laskutushistoria tallentuu tietokantaan automaattisesti.
Laskutukseen toimintoon liittyvät myös lähetteiden ja tilausvahvistusten toiminnot samoin kuin urakkaseuranta ja muut tapahtumien erikois tilanteet.


Kassaohjelmisto

Ohjelmistossa on vakiona erittäin tehokas kassaohjelmisto monikerroksine pikavalintoineen. Kassaohjelmisto tukee viivakoodilaitteita, kuten ohjemiston monet muutkin osa-alueet. Kassamyynnit voidaan eritellä erikseen myyntien joukosta myös maksutavan mukaan. Tietysti kassaohjelmisto tukee myös rahalippaita, maksupäätteitä sekä lisänäyttöjä.


Varaston hallinta

Varaston hallinta toimii täysin automaattisesti tilauksien ja myyntien kautta. Samalla materiaalilla voi olla useita toimittajia hinnastoineen, joista helposti valitset haluamasi tuotteen valinnan yhteydessä.
Varaston hallinnasta saat tietysti raportit inventaariota tai materiaaliseurantoja varten.


Ostoreskontra

Ostolaskut kirjataan ohjelmistoon, jolloin maksamattomien ja maksettujen laskujen tilanteesta saadaan selkeä informaatio. Sen avulla voidaan varautua kassapääoman tarpeisiin sekä seurata maksuhistoriaa
Ostolaskut menevät lähes automaattisesti yrityksen kirjanpitoon, jolloin ylimääräinen työ jää myös tällä tavoin pois.


Myyntireskontra

Lähettämäsi laskut saavat maksamattoman statuksen, kun maksu näkyy tilillä muuttuu laskun tila maksetuksi. Olet koko ajan selvillä, miten asiakkaasi maksavat laskujasi ja samalla voit varautua kassapääomasi aikatauluttamiseen helposti.
Ohjelmistosta löytyy työkalut osasuoritusten käsittelyyn sekä maksukehoitusten ja korkolaskujen tekemiseen. Toivottomat tapaukset voidaan siirtää luottotappioiksi.


Palkanmaksu

Palkkojen maksaminen on erittäin helppoa, ohjelmisto laskee työntekijöiltä pidätettävät maksut automaattisesti ennalta syötettyjen määrittelyiden mukaisesti. Tilinauhat ovat selkeitä ja ohjelmistosta saatavat raportit monipuolisia.
Ohjelmisto tukee myös palkkakustannusten seurantaa eri kustannuspaikoille tai projekteille jopa tapahtumakohtaisesti. Palkkalajit ovat vapaasti määriteltävissäsi yrityksen toiminnan mukaan.


Kirjanpito

Yrityksen kirjanpito on tehokasta monipuolisten pikatoimintojen sekä valmiina saatavien tietojen vuoksi ohjelmiston muista toiminnoista.
Ohjelmisto sopii kaikentyyppisille yrityksille ja yhdistyksille, tilikartat ja tilinpäätöstulosteet ovat vapaasti muokattavissa tarpeittesi mukaan.
Ohjelmisto tekee kaksinkertaista kirjanpitoa ja sen tulostamat raportit ovat erittäin selkeitä. Voit helposti hyödyntää myös kirjanpidon sisältämää materiaalia erilaisiin tehtäviin ilman ylimääräistä tulostamista.
Ohjelmistosta saat helposti siirrettyä tietoja muiden järjestelmien välillä, esimerkiksi jos itse syötät tapahtumat ja kirjanpitäjäsi tekee tilinpäätökset omilla ohjelmistoillaan.


Apuohjelmat

Ohjelmisto sisältää erilaisia aputoimintoja, joita käytät tehokkaasti erilaisiin asioihin. Ohjelmistoon on saatavana myös erilaisia lisäoptioita eri toimialoille, jotka hyödyntävät ohjelmiston sisältämää tietoa. Siihen on mahdollista saada optioita myös "räätälintyönä" tarvitsemaasi erityistarvetta varten. Saatavilla on jopa mahdollisuus kerätä tietoa ja antaa ohjauksia tuotantolinjan koneille, vain mielikuvitus on rajanasi.